mandag 27. februar 2017

ISTAD UKE 2

UKE 2 Istad


tirsdag 14/2 2017
denne uken fikk jeg være med Jan Marius på serviceoppdrag. vi startet dagen med å koble til strøm i anleggskasser oppe i Eikremsvingen. kassene brukes til midlertidig strøm for de som bygger hus i anleggsområdet. etter det tok vi ut sikringene i et hus hvor elektrikeren hadde arbeid å gjøre.




Onsdag 15/2 2017

Vi begynte dagen med å dra på befaring ved brunvoll kvartalet hvor det skulle settes opp anleggskasser for nybyggingen. Vi dro også til Kleive for å koble fra strømmen til noen. vi vasket firmabilen og kastet gammelt kabel kapp. 



Torsdag 16/2 2017
Dagen startet litt tregt så Jan Marius brukte litt tid på å forklare meg ting som vi hadde kommet borti i de siste dagene mens vi jobbet.
vi fikk som oppgave å trekke en ny kabel gjennom et 80m langt korrigert rør. vi brukte en spesiell maskin for å trekke kabelen men tauet røyk stadig så vi måtte prøve på nytt neste dag.




Fredag 17/2 2017
Arbeidet fortsatte fra dagen før med noen få endringer. vi hadde nå en vaier istedet for tau og en spesialist på trekkemaskinen. Det var fortsatt veldig tungt for trekkemaskinen, men det ble tilslutt. Etter å ha koblet opp og ryddet opp dro vi tilbake på lageret for å vaske å ordne utstyret vi hadde brukt.

Etter lunsj dro vi ned til kaia ved siden av moldehallen. hvor det skulle settes opp en anleggskasse. vi fant en kiosk å få strømmen fra og fikk en kabel som anleggsarbeiderne hadde brukt før. heldigvis passet både tverrsnittet og lengden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar